Airco

Als uw auto is voorzien van Airco is het wel zo aangenaam als die goed werkt.

Een Airco verliest per jaar 8 - 10 % aan vulhoeveelheid waardoor de airco minder goed zal functioneren wanneer u die wilt gebruiken.
Wanneer de vullingsgraad van de koudemiddel daalt onder een bepaald niveau dan kan er aanzienlijke schade ontstaan. Elke Airco heeft regelmatig onderhoud nodig om later hogere reparatiekosten te voorkomen. Bij een gewone Grote beurt wordt alleen het functioneren van de Airco gecheckt. Er wordt dan geen onderhoud aan het systeem gedaan.

Airco Check: De Airco Check is aan te bevelen om de werking en eventuele defecten in een vroeg stadium te constateren. (Controle werking essentiƫle onderdelen - Controle koelende werking - Controle kwaliteit stof- en pollenfilter )

Airco fresh: Schadelijke micro-organismen, die een onaangename geur veroorzaken, worden verwijderd en uw auto ruikt weer heerlijk fris.

Airco servicebeurt: Controle drukbeveiliging, lekdichtheid, leeghalen van de airco, vacumeren en afvullen, Controle werking essentiƫle onderdelen, Controle koelende werking, Controle kwaliteit stof- en pollenfilter.